Este verano estuve de vacaciones en Londres, aquí presento la sección de harinas: hay de todo, no quiero imaginar qué debe de ser una tienda especializada allí.
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Ua, eso es un abanico de posibilidades.
Por cierto, por qué no te mudas a Shanghái y te dedicas a hacer pan.
Estos lo hicieron, y son las estrellas de la ciudad:
http://www.bakerandspice.com.cn/
Claro, fué la capital del imperio…:))
y tiene de todo y más,
buena foto.
Aixf2 te9 pinta d’aprofitar el valor positiu que te9 la cuina meertdire0nia a nivell mundial (fins i tot als EUA). Ve9s a saber si no e9s una estrate8gia dels propietaris, que han pensat: si nome9s oferim cuina afganesa, ve9s a saber com anire0. En canvi, si ens venem amb l’etiqueta de cuina meditere0nia, e8xit assegurat! .A me9s, com que els nord-americans tenen la fama d’anar fluixos de geografia, potser ho posen tot dins el mateix sac i llestos!Res, pures especulacions La pregunta e9s: Alfons, tu que hi vas menjar, quin tipus de cuina meertdire0nia hi havia? Pasta i pizzzes? Amanides i llegums? Pa i cereals? Oli d’oliva (per descomptat)? Vi del priorat? Peix fresc?Be9, deixo de parlar de menjar perque8 aqued (al mediterani) comene7a a ser l’hora credtica Salut!